De BIM modelleur is verantwoordelijk voor het opbouwen, beheren en delen van het BouwDeck model van onze prefab dak-elementen. Je werkt zelfstandig aan het modelleren/tekenen van onze prefab daken ter voorbereiding op de productie van een project, conform de tussen partijen afgesproken en geaccordeerde specificaties en geldende voorschriften en normen. 


Je bent verantwoordelijk voor de engineering en werkvoorbereiding en draagt de informatie over aan de bedrijfsleider en onze productie. Je ontwikkelt werkmethodieken en processen die verband houden met BIM en houdt deze up to date. In samenspraak met bedrijfsleiders onderhoud je contacten met fabrikanten en leveranciers over de toe te passen producten of systemen in het BIM model. Daarnaast deel je kennis met collega’s en weet je hen te enthousiasmeren over de BIM Methodiek. 


Je beschikt minimaal over een afgeronde bouwkundige opleiding en bij voorkeur enkele jaren relevante werkervaring. Je beschikt over doorzettingsvermogen en overtuigingskracht en de noodzakelijke tactische communicatieve vaardigheden. Je weet het overzicht te behouden en de juiste prioriteiten te stellen. Je bent digitaal vaardig, hebt kennis van en vaardigheid in het gebruik van ICT-hulpmiddelen en relevante softwarepakketten zoals REVIT en Autocad. Je staat open voor anderen en gaat actief op zoek naar samenwerking en kennisdeling. Je beschikt over veranderingsvermogen, innovatiedrang en creativiteit en toont gedrevenheid in jouw persoonlijke ontwikkeling. 
 

Wij vinden het belangrijk dat onze mensen zich thuis voelen en plezier hebben in hun werk. Een goed primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket draagt daar uiteraard toe bij. 

 

Voor nadere details over deze functie kun je bellen met:

 

Marc Evers:

06-53 41 46 84.

 

Stuur een sollicitatiebrief met CV naar: m.evers@bouwdeck.nl
 

BouwDeck BV
Strijkviertel 15 hal 4
3454 PH De Meern

 

Wij maken plaats voor een

BIM modelleur.

Wij zoeken een teamplayer


BouwDeck is een nieuw bedrijf dat is gespecialiseerd in het maken van prefab dak elementen.
We zoeken een echte teamplayer die samen met de bedrijfsleider verantwoordelijk is voor het assembleren van diverse materialen.  Aan de hand van technische tekeningen worden de verschillende voorkomende BouwDeck elementen op de juiste maatvoering door jou in elkaar gezet, verpakt en voor transport klaar gemaakt. 

Voor deze functie is het belangrijk dat je een goed technisch en bouwkundig inzicht hebt. Enige ervaring met timmerwerk en/of dakdekkerswerk kunnen we goed gebruiken.
Een afgeronde opleiding is geen vereiste, wel zijn we op zoek naar een teamplayer die wil werken. Je bent communicatief vaardig, loyaal , je ziet werkzaamheden en neemt het initiatief om deze werkzaamheden op te pakken. Je bent flexibel t.o.v. de opgedragen werkzaamheden en je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. 

Je bent leergierig en wil graag meewerken - in een informele respectvolle werksfeer - aan het verdere succes van ons bedrijf waardoor doorgroeimogelijkheden voor jou ontstaan. Wij bieden je goede arbeidsvoorwaarden met bijbehorend salaris. 

Wil je meer weten over deze functie dan kun je bellen met:

Marc Evers:

06-53 41 46 84.

 

Stuur een sollicitatiebrief met CV naar: m.evers@bouwdeck.nl
 

BouwDeck BV
Strijkviertel 15 hal 4
3454 PH De Meern