BouwDeck teamplayer.jpg

Wij zoeken een teamplayer


BouwDeck is een nieuw bedrijf dat is gespecialiseerd in het maken van prefab dak elementen.
We zoeken een echte teamplayer die samen met de bedrijfsleider verantwoordelijk is voor het assembleren van diverse materialen.  Aan de hand van technische tekeningen worden de verschillende voorkomende BouwDeck elementen op de juiste maatvoering door jou in elkaar gezet, verpakt en voor transport klaar gemaakt. 

Voor deze functie is het belangrijk dat je een goed technisch en bouwkundig inzicht hebt. Enige ervaring met timmerwerk en/of dakdekkerswerk kunnen we goed gebruiken.
Een afgeronde opleiding is geen vereiste, wel zijn we op zoek naar een teamplayer die wil werken. Je bent communicatief vaardig, loyaal , je ziet werkzaamheden en neemt het initiatief om deze werkzaamheden op te pakken. Je bent flexibel t.o.v. de opgedragen werkzaamheden en je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. 

Je bent leergierig en wil graag meewerken - in een informele respectvolle werksfeer - aan het verdere succes van ons bedrijf waardoor doorgroeimogelijkheden voor jou ontstaan. Wij bieden je goede arbeidsvoorwaarden met bijbehorend salaris. 

Wil je meer weten over deze functie dan kun je bellen met:

Marc Evers:

06-53 41 46 84.

 

Stuur een sollicitatiebrief met CV naar: m.evers@bouwdeck.nl
 

BouwDeck BV
Strijkviertel 15 hal 4
3454 PH De Meern